Τα πάντα για τον σταθερό σου!

Dell Inspiron One 23 Touch AIO Desktop PC

Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις σταθερών υπολογιστών να ακολουθούν πτωτική πορεία εξαιτίας της "επέλασης" των φορητών και των tablets, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου των υπολογιστών!

Όσοι λοιπόν αποτελούν κάτοχοι κάποιου σταθερού υπολογιστή ή πρόκειται να αποκτήσουν έναν, εμείς είμαστε εδώ να σας υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστείτε!

Με όρεξη και μεράκι για την δουλειά μας, θα εντοπίσουμε το πρόβλημα σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, για να συνεχίζεται να απολαμβάνετε τον σταθερό υπολογιστή σας!

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας και δεν γνωρίζετε την αιτία; Εμείς σας εγγυόμαστε την γρήγορη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης. Παράλληλα, αναζητούμε και σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα σας!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HARDWARE

Έχει παρουσιάσει βλάβη το τροφοδοτικό, ο σκληρός δίσκος, ή κάποιο άλλο εξάρτημα (hardware) του υπολογιστή σας;

hardware antikatastasi

Εμείς θα ελέγξουμε αν επισκευάζεται το υπάρχων υλικό σας και θα σας προτείνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση του, με το κατάλληλο ανταλλακτικό και σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SOFTWARE

Εντοπίζουμε και εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες σας εφαρμογές, για να μην μένετε πίσω σε παραγωγικότητα και διασκέδαση!

computer software

FORMAT

Στο MBIT SERVICE CENTER σας παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και πάνω απ' όλα οικονομικές λύσεις Format και εγκατάστασης των αγαπημένων σας Windows (ή άλλου λειτουργικού συστήματος)!

format

Κάντε κλικ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα "Format"!

Πακέτα Format

ΧΤΙΣΙΜΟ TOWER

Γιατί να συμβιβαστείτε με τις έτοιμες λύσεις υπολογιστών, όταν μπορείτε να τον "χτίσετε" με βάση τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες;

xtisimo desktop tower

Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ακριβώς τι αγοράζετε -επιλέγοντας επώνυμα υλικά-, είστε βέβαιος πως ο υπολογιστής θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, αλλά και ότι δεν θα ξοδέψετε άσκοπα χρήματα, για εξαρτήματα τα οποία ξεφεύγουν από τις απαιτήσεις σας.

Εμείς θα ακούσουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις σας και μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς, θα σας προτείνουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε με το μικρότερο δυνατό κόστος.