Επισκευή Laptops & Netbooks

laptop repair

 

Laptops! Τα απαραίτητα εργαλεία για επαγγελματίες, φοιτητές, άτομα που ταξιδεύουν συχνά, αλλά και για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με πολλά καλώδια και να δεσμεύουν πολύ χώρο στο σπίτι τους.

Στο MBIT Service Center, φροντίζουμε ώστε η αγαπημένη σας φορητή συσκευή να είναι πάντα έτοιμη για δράση όποτε την χρειάζεστε!

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας και δεν γνωρίζετε την αιτία; Εμείς σας εγγυόμαστε την γρήγορη και αξιόπιστη διάγνωση της βλάβης. Παράλληλα, αναζητούμε και σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις στο πρόβλημα σας!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SOFTWARE

Εντοπίζουμε και εγκαθιστούμε στον υπολογιστή σας τις αγαπημένες σας εφαρμογές, για να μην μένετε πίσω σε παραγωγικότητα και διασκέδαση!

computer software

Αλλαγή Οθόνης

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο από πτώση ή και απότομο "κλείσιμο" του laptop, να παρουσιάζετε βλάβη στην οθόνη. Οι σπασμένες οθόνες είναι το πιο χαρακτηριστικό και πιο σπάνια έχουμε περιπτώσεις, όπου "νεκρώνει" το panel της οθόνης ή εμφανίζονται τα λεγόμενα "καμμένα pixels". 

broken laptop screen

Σε ορισμένες περιπτώσεις η βλάβη μπορεί να οφείλεται και στον inverter της οθόνης ή το backlight.

Σε κάθε περίπτωση, παρέχουμε πλήρες service αντικατάστασης οθονών ή αλλαγής inverter, από οποιοδήποτε laptop στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Αλλαγή Πληκτρολογίου

allagi pliktrologiou

Αντικαθιστούμε το πληκτρολόγιο από το Laptop ή το Netbook σας με νέο!

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Αναβαθμίστε τον φορητό σας υπολογιστή, για λιγότερα "κολλήματα" και ταχύτερη πλοήγηση σε Windows, Internet, εφαρμογές και παιχνίδια!

Μπορείτε να μας φέρετε το laptop ή το netbook σας, κι εμείς θα ελέγξουμε τα περιθώρια περαιτέρω αναβάθμισης και θα σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση!

laptop upgrade

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Έχει παρουσιάσει βλάβη το τροφοδοτικό, ο σκληρός δίσκος, ή κάποιο άλλο εξάρτημα του φορητού σας;

laptop hardware parts

Εμείς θα ελέγξουμε αν επισκευάζεται το υπάρχων υλικό σας και θα σας προτείνουμε την επισκευή ή αντικατάσταση του, με το κατάλληλο ανταλλακτικό και σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή. 

FORMAT

Στο MBIT SERVICE CENTER σας παρέχουμε γρήγορες, αξιόπιστες και πάνω απ' όλα οικονομικές λύσεις Format και εγκατάστασης των αγαπημένων σας Windows (ή άλλου λειτουργικού συστήματος)!

format

Κάντε κλικ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα "Format"!

Πακέτα Format

ΕΠΙΣΚΕΥΗ VGA

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα τα τελευταία χρόνια είναι οι βλάβες στα chip των γραφικών. Βασική αιτία του προβλήματος, αποτελεί η κακή ψύξη της συσκευής και ως εκ τούτου, η υπερθέρμανση της. Μέσα από την υπερθέρμανση τα chipset ταλαιπωρούνται και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αν δεν υπάρξει έγκαιρη επισκευή, αυτά οδηγούνται σε βλάβη.

VGA FIX

Οι μέθοδοι επισκευής που ακολουθούμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύο: Το Reflow και το Reballing. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις μεθόδους, κάνοντας κλικ πάνω στις αντίστοιχες λέξεις. Για συμβουλές, σχετικά με το πως να "προλάβετε" τέτοιου είδους βλάβες, κάντε κλικ εδώ: Τι προκαλεί την υπερθέρμανση και πως να την προλάβετε.

Αλλαγή Βύσμα Τροφοδοσίας

visma trofodosias episkevi

Επιδιορθώνουμε ή αντικαθιστούμε το βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας, σε περίπτωση που έχει χαλάσει ή σπάσει.

Επιδιόρθωση Βλαβών Θερμοκρασίας

vlaves thermokrasias

Νιώθετε το Laptop σας να υπερθερμαίνεται; Έχετε την υποψία πως το ανεμιστηράκι πιθανώς να μην λειτουργεί σωστά; Αντιμετωπίζετε ανύποπτα σβησίματα του φορητού σας;

Οι βλάβες θερμοκρασίας / υπερθέρμανσης είναι πάρα πολύ συχνές τα τελευταία χρόνια στις φορητές συσκευές (και όχι μόνο) και απαιτείται συντήρηση για να αποφύγετε σοβαρότερες βλάβες στην μητρική πλακέτα της συσκευής σας.

Αναλαμβάνουμε το άνοιγμα και καθαρισμό της συσκευής σας, αλλάζοντας τις θερμοαγώγιμες πάστες και τα thermal pads.

Σε πιο προχωρημένες βλάβες, πιθανώς να απαιτείται και η αντικατάσταση του fan (ανεμιστηράκι) ή/και της ψύκτρας και ενίοτε η χρήση copper pads, για καλύτερη αγωγιμότητα.

Mainbody / Sidebar Layouts

Layout-1

Sidebar
A
Mainbody
Sidebar
B

Layout-2

Sidebar
A
Sidebar
B
Mainbody

Layout-3

Mainbody
Sidebar
A
Sidebar
B